In totaal worden maximaal 39 woningen ontwikkeld in een mix van appartementen, maisonnettes en herenhuizen.

Er zijn woningen in grootte variërend van 72 – 180 m² en in een prijsklasse vanaf € 272.000, inclusief (een verplicht af te nemen) parkeerplaats. 

De woningen worden gerealiseerd in een meandervorm, welke mooi aansluit bij de omgeving. De woningen ‘meanderen’ van de haven naar het kanaal en weer terug. Hierbij ontstaat de mogelijkheid van een kleine privétuin en een collectieve tuin. Het geheel krijgt aan beide kanten een open karakter. De maximale bouwhoogte van het blok is vier bouwlagen, incl. de half verdiepte parkeergarage. Als toekomstige bewoner van een van de stadswoningen kun je zelf beslissen of je drie of vier lagen wilt bouwen. De vierde laag is vaak een kap of een terug liggende verdieping.

Onder het gehele bouwblok komt een half verdiepte garage voor bewoners om de auto te parkeren. Bewoners kopen een plaats in de garage voor ca. € 22.000.

Hier staan plattegronden zoals ze bedacht zijn door de toekomstige bewoners in overleg met de architect.

3 plattegronden van appartementen, die laten zien dat er veel verschillende mogelijkheden zijn.

En een plattegrond van een maisonnette, waarbij de toekomstige bewoner heeft gekozen voor een woonkamer en keuken op de begane grond en een vide aan de kant van de passantenhaven. Daarbij is er op de 1e etage een zitje gecreëerd, met een mooi uitzicht over de tuin op de passantenhaven.