Stadswoning 7

In het plan van CPO Sluiseiland is deze woning één van de 7 stadswoningen die het plan omvat. Verder zijn er 3 maisonnettes en 29 appartementen. Van de 7 woningen zijn er nog 4 beschikbaar, waaronder deze ruime stadswoning met aan de ene kant uitzicht op de passantenhaven en aan de andere kant grenzend aan de tuin uitzicht op het Merwedekanaal. Tussen de woning en de passantenhaven ligt een voet- en fietspad en rijden er geen auto’s. De ingang van de parkeergarage is aan de kant van het Merwedekanaal.

Deze stadswoning heeft een woonoppervlakte van circa 201 m² en is daarmee één van de grootste drie woningen in dit project. De grote oppervlakte is verdeeld over de begane grond, een eerste en tweede verdieping en een zolderetage. De woning staat voor een groot deel op de parkeergarage, waar zich de privéparkeerplaats en berging bevindt, die direct vanuit de woning te bereiken zijn.

Je komt in deze woning binnen op straatniveau en kunt vanuit de hal via de trap omlaag naar de parkeergarage en via de trap omhoog naar de begane grond. Deze begane grond ligt op 1.50 m boven straatniveau.

Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met open keuken met schuifpui en toegang tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime zitkamer en slaapkamer en badkamer.

Op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een badkamer en een berging met wasmachineaansluiting.

De zolderverdieping bestaat voor de helft uit een open ruimte die bv. als slaapkamer in te vullen is en voor de andere helft uit twee dakterrassen van 13 en 20 m².

Deze basisinrichting kan samen met de wooncoach van de aannemer eventueel nog naar wens aangepast worden. Ook is het mogelijk om de woning bijvoorbeeld zonder basisbadkamer te kopen en deze na oplevering zelf te (laten) plaatsen.

De woning is voorzien van:

  • een luchtwarmtepomp die ook kan koelen (in eigendom)
  • vloerverwarming als hoofdverwarming en individueel per leefruimte regelbaar
  • EPC norm van 0.0
  • optie op zonnepanelen om naar 0 op de meter te komen
  • basissanitair en tegelwerk
  • een tuin op het parkeerdek van 4,5 m. diep over de breedte van de woning
  • een dakterras van 33 m²
  • een aparte berging
  • een privéparkeerplaats in de ondergelegen stallingsgarage

Deze woning incl. basisbadkamer en parkeerplaats direct onder de woning heeft een prijs op basis van het Definitief Ontwerp
van € 555.933,- v.o.n. incl. extra tuin