Stadswoning 6

In het plan van CPO Sluiseiland is deze woning één van de zeven stadswoningen die het plan omvat. Verder zijn er 3 maisonnettes en 29 appartementen. Van de zeven woningen is alleen deze nog beschikbaar, een zeer ruime stadswoning met aan de ene kant uitzicht op de passantenhaven en aan de andere kant grenzend aan de tuin uitzicht op het Merwedekanaal. Tussen de woning en de passantenhaven ligt een voet- en fietspad en rijden er geen auto’s. De ingang van de parkeergarage is aan de kant van het Merwedekanaal.

Deze stadswoning heeft een woonoppervlakte van circa 212 m² en is daarmee één van de grootste drie woningen in dit project. De grote oppervlakte is verdeeld over de begane grond, een eerste en tweede verdieping en een zolderetage. De woning staat voor een groot deel op de parkeergarage, waar zich de privéparkeerplaats en berging bevindt, die direct vanuit de woning te bereiken zijn.

Je komt in deze woning binnen op straatniveau en kunt vanuit de hal via de trap omlaag naar de parkeergarage en via de trap omhoog naar de begane grond. Deze begane grond ligt op 1.50 m boven straatniveau.

Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer / keuken met schuifpui en toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime  zitkamer met balkon van 8 m² op het westen en uitzicht op de passantenhaven.
Ook bevindt zich op deze verdieping een slaapkamer met ruime badkamer en een apart toilet.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog 3 slaapkamers en een grote badkamer.

De  3e verdieping bestaat uit een open ruimte die bv. als slaapkamer in te vullen is en hier bevindt zich ook de technische ruimte. Verder heeft deze verdieping een dakterras van ruim 14 m².

Deze basisinrichting kan samen met de wooncoach van de aannemer eventueel nog naar wens aangepast worden. Ook is het mogelijk om de woning bijvoorbeeld zonder basis badkamer te kopen en deze na oplevering zelf te (laten) plaatsen.

De woning is voorzien van:

  • een luchtwarmtepomp die ook kan koelen (in eigendom)
  • vloerverwarming als hoofdverwarming en individueel per leefruimte te regelen
  • EPC norm van 0.0
  • optie op zonnepanelen om naar 0 op de meter te komen
  • basissanitair en tegelwerk
  • een tuin op het parkeerdek van 4,5 m. diep over de breedte van de woning
  • een balkon op het westen van 8 m² 
  • een dakterras van 14 m²
  • een aparte berging
  • een privéparkeerplaats in de ondergelegen stallingsgarage

Deze woning incl. basisbadkamer en parkeerplaats direct onder de woning heeft een prijs op basis van het Definitief Ontwerp van € 571.955,- v.o.n. incl. extra tuin