Stadswoning 3

In het plan van CPO Sluiseiland is deze woning één van de 7 stadswoningen die het plan omvat. Verder zijn er 3 maisonnettes en 29 appartementen. Van de zeven woningen zijn er nog vier beschikbaar, waaronder deze ruime stadswoning met aan de ene kant uitzicht op de passantenhaven en aan de andere kant grenzend aan de tuin, schuinweg uitzicht op het Merwedekanaal. Tussen de woning en de passantenhaven ligt een voet- en fietspad en rijden er geen auto’s. De ingang van de parkeergarage is aan de kant van het Merwedekanaal.

Deze stadswoning heeft een woonoppervlakte van circa 165 m² verdeeld over de begane grond, een eerste en tweede verdieping en een zolderetage.  De woning is uitgevoerd met drie slaapkamers en twee ruimtes op de zolderetage die naar wens zijn in te vullen. De woning staat voor een groot deel op de parkeergarage, waar zich de privéparkeerplaats en berging bevindt, welke direct vanuit de woning te bereiken zijn.

Je komt in deze woning binnen op straatniveau en kunt vanuit de hal via de trap omlaag naar de parkeergarage en via de trap omhoog naar de begane grond. Deze begane grond ligt op 1.50 m boven straatniveau.

Op de begane grond bevindt zich de keuken en de woonkamer met schuifpui en toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer, een badkamer en een berging met wasmachineaansluiting en een zitkamer. De zitkamer heeft een grote glazen erker, waardoor je een prachtig ruim zicht hebt op de passantenhaven en de middag- en avondzon binnenhaalt.

Op de tweede verdieping bevindt zich de ruime master bedroom, een grote badkamer en een kleinere slaapkamer.

De zolderetage heeft onder het schuine dak een loopoppervlak van ruim 25 m².

Deze basisinrichting kan samen met de wooncoach van de aannemer eventueel nog naar wens aangepast worden. Ook is het mogelijk om de woning bijvoorbeeld zonder basiskeuken en/of badkamer te kopen en deze na oplevering zelf te (laten) plaatsen.

De woning is voorzien van:

  • een luchtwarmtepomp die ook kan koelen (in eigendom)
  • vloerverwarming als hoofdverwarming en individueel per leefruimte regelbaar
  • EPC norm van 0.0
  • optie op zonnepanelen om naar 0 op de meter te komen
  • basissanitair en tegelwerk
  • een tuin op het parkeerdek van 7,5 m. diep over de breedte van de woning 
  • een grote glazen erker op het westen
  • een aparte berging
  • een privéparkeerplaats in de ondergelegen stallingsgarage

Deze woning incl. erker, basisbadkamer en parkeerplaats direct onder de woning heeft een prijs op basis van het Definitief Ontwerp
van € 491.083,- v.o.n. incl. extra tuin