Beschikbaarheid per 23-01-2020

10 herenhuizen

verkocht 4 –  onder optie 2 –  vrij 4

3 maisonnettes

verkocht 3 – onder optie 0 – vrij 0

26 appartementen

verkocht 18 – onder optie 2 – vrij 6

beschikbaar BG 230120

Unieke stadswoningen in het plan

Onderstaand de indeling voor woning 10, ook geschikt voor woning 8 en 9. Woning 10 (verkocht) heeft een tuin op het zuiden en woning 8 en 9 hebben een privé tuin van 4 meter, gelegen op de parkeergarage en dus bereikbaar vanaf de 1e etage. De huizen hebben 4 etages en zijn ingedeeld met een woonkeuken op de begane grond, een woonkamer op de 1e etage en 2 etages met mogelijkheden voor slaap/werkruimte en badkamer. Woning 8 heeft de mogelijkheid voor gevelopeningen in de noordelijke muur, waardoor er extra lichtinval en uitzicht op het kanaal is.

Voorbeeld van een mogelijke indeling voor stadswoning 3 en 4. Er is een directe toegang te realiseren vanuit de parkeergarage naar je woning.

Ook is het mogelijk een inpandige buitenruimte te maken, op bv. de 1e of 2e verdieping, zodat je ‘s avonds lekker buiten in de zon kan zitten met uitzicht op de passantenhaven.

Woning 20 is een mooie loft woning, die gedeeltelijk op het maaiveld en gedeeltelijk op de parkeergarage staat. Je kunt deze woning heel speels indelen met een buitenruimte op het zuidwesten op maaiveld niveau met zicht op de passantenhaven of een loggia op het zuiden in het deel op de parkeergarage. Bij dit laatste heb je dan zijdelings uitzicht op het kanaal en de passantenhaven.
Hiernaast een impressie van een soortgelijke kleinere woning.

Voorbeeld hoe je een buitenruimte
kunt creëren in een appartement! 

Beschikbaar 1e 23-01-2020
160120 2e

De prijzen zijn voor een basiswoning incl. een basiskeuken- en badkamer en inclusief een parkeerplaats en berging in de onder gelegen parkeergarage. De mogelijkheid bestaat om een extra parkeerplaats te kopen.

Er zijn veel opties mogelijk m.b.t. indeling, buitenruimte inpandig of met een balkon, kozijnen, schuifpuien enz.

De appartementen liggen aan de trappenhuizen met liften tot in de parkeergarage.

Het is mogelijk om vanuit de maisonnette en een aantal herenhuizen directe toegang te krijgen tot de parkeergarage.

Heb je naar aanleiding van dit alles nog vragen, stel ze op info@cposluiseiland.nl en nodig jezelf uit voor een gesprek met een van de leden!