Beschikbaarheid per 6-4-2020

10 herenhuizen

verkocht 6 –  onder optie 0 –  vrij 4

3 maisonnettes

verkocht 3 – onder optie 0 – vrij 0

26 appartementen

verkocht 25 – onder optie 1 – vrij 0

BG 06-04-2020

Appartement 18

Een impressie van de ligging van nr.18, het witte appartement op de begane grond in de hoek. Deze woning  heeft een stukje privétuin van 3 meter over de hele breedte van het appartement, wat overloopt in de collectieve tuin. Het is een groot appartement met een opp. van 154 m2 met aan de oostkant uitzicht op het kanaal en over de collectieve tuin aan de westkant op de passantenhaven.

Unieke stadswoningen in het plan

Onderstaand de indeling voor de woningen 3,4, en 8. Woning 3 en 4 hebben een privétuin van 4 meter diep en zij hebben een directe toegang vanuit de woning naar de ondergelegen parkeergarage. Indeling woning 6 volgt.

Een impressie van woning 8 het hoekhuis hieronder.

HH 03

Hieronder de plattegrond van Stadswoning 6. Dit is een grote woning met 195 m2 gebruiksoppervlak en 650 m3 inhoud. De woning heeft een ruim balkon aan de westzijde en een groot dakterras aan de oostzijde. Het is een ruime woning met de mogelijkheid van een praktijk aan huis.

HH 08
HH 08 gevel

Een impressie van woning 8. Deze woning heeft een ommuurde privé tuin van 4 meter diep, gelegen op het maaiveld en gevelopeningen in de noordelijke muur, waardoor er extra lichtinval en uitzicht op het kanaal is.

1e verd. 26-03-2020
2e verd. 26-03-2020

De prijzen zijn voor een basiswoning incl. een basiskeuken- en badkamer en inclusief een parkeerplaats en berging in de onder gelegen parkeergarage. De mogelijkheid bestaat om een extra parkeerplaats te kopen.

De appartementen liggen aan de trappenhuizen met liften tot in de parkeergarage.

Het is mogelijk om vanuit de maisonnette en een aantal herenhuizen directe toegang te krijgen tot de parkeergarage.

Heb je naar aanleiding van dit alles nog vragen, stel ze op info@cposluiseiland.nl en nodig jezelf uit voor een gesprek met een van de leden!