home groot 1

Inschrijven voor CPO woningen en appartementen Sluiseiland tot 5 maart

Zelfbouwers in Vianen hebben op het Sluiseiland straks maximale vrijheid om hun eigen huis of appartement te ontwerpen middels CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap). Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tot 5 maart 2018.

Zelfbouwgroep Vianen denkt aan een mix van herenhuizen en appartementen van verschillende grootte, in verschillende prijsklassen. Het plan zal ook parkeerplaatsen omvatten, half verdiept gelegen onder de woningen.

De deelnemers zullen met een nog te kiezen architect hun eigen woning of appartement kunnen ontwerpen op basis van eigen eisen, wensen en voorkeuren, binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan en de stedenbouwkundige uitgangspunten.

De indicatieve prijzen voor de door de leden zelf te ontwikkelen woningen variëren van € 180.000 tot € 430.000 voor de appartementen en van € 315.000 tot € 450.000 voor de grondgebonden herenhuizen. Daarnaast moet rekening gehouden worden met de aankoop van een parkeerplaats in de half verdiepte garage van ca. € 20.000. In totaal is er ruimte voor maximaal 39 woningen. De zelfbouwers gaan uit van 21 appartementen en 18 grondgebonden herenhuizen.

Meedoen?
Download de formulieren en de uitgebreide brochure via onze downloadpagina en schrijf je uiterlijk 5 maart 17.00 uur in. Vragen? Neem contact op per e-mail of met het contactformulier!

Tags: No tags

Comments are closed.