DSC00915

Op weg naar het Sluiseiland


Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn René en Liselotte en wij zijn eind 2018 de Vereniging van Opdrachtgevers Sluiseiland ingestapt. Wij wonen inmiddels al heel wat jaren in Vianen, René met een tussenpoos in het buitenland in totaal al bijna 35 jaar, Liselotte nu ruim 16 jaar. We voelen ons hier heel erg thuis.

 

We vinden de oude binnenstad prachtig, maar ook het feit dat Vianen een echte waterstad is, trekt ons zeer. We brengen graag tijd door op en rond het water.

We volgden de ontwikkelingen rondom Sluiseiland al langere tijd vanwege de prachtige locatie en ook vanwege het feit dat er zoveel ruimte is voor persoonlijke inbreng.

Daar hebben we al wat ervaring mee, onze huidige woning is ook binnen een soort CPO-project gebouwd. In dat project hebben we alleen invloed gehad op met name de binnenkant van de huizen, nu denken en beslissen we mee over zowel de buiten- als de binnenkant.

Onze woning aan de Wipmolen is overigens niet heel veel langer van ons, want vrij snel nadat we besloten hebben om voor een appartement op Sluiseiland te gaan, hebben we onze woning in de verkoop gedaan. We willen graag kleiner en levensloopbestendig gaan wonen en de tijd was rijp om onze eengezinswoning te verkopen. Dat bleek wel uit het feit dat de woning in nog geen week tijd verkocht was.

De woningen op Sluiseiland zijn nog lang niet klaar als wij de Wipmolen gaan verlaten en voor de tussenliggende periode hebben we een leuk appartement aan de Voorstraat gevonden.

Op deze manier wordt het een nog leuker avontuur, want we kunnen nu alvast wennen aan het kleiner wonen en zijn dan al een eind in de richting van het Sluiseiland gaan wonen.

Momenteel zijn we beiden actief binnen de VvO en kijken reikhalzend uit naar elke volgende nieuwe stap van het project.

Tags: No tags

Comments are closed.