Foto vogelvlucht cpo Sluiseiland

Meet & Greet 20 november

Op het Sluiseiland in Vianen start per mei 2020 de bouw van een nieuwe buurt van 39 woningen en appartementen. Geen projectondernemer of grote investeerder is de opdrachtgever, maar een groep gewone burgers, hoofdzakelijk Vianezen, hebben de handen in een geslagen en zijn aan de slag gegaan met het ontwerpen van een eigen buurt. De buurt is een onderdeel van het plan Sluiseiland waarin in totaal 185 woningen worden gebouwd. 

Na een periode van betrekkelijke stilte, waarin gewacht werd op een uitspraak van de Raad van State over het niet ontvankelijk zijn van bepaalde klachten en waarin beslissingen genomen moesten worden over de gezamenlijke ruimtes, liften en trappenhuizen, is het nu tijd om naar buiten te treden en het project open te stellen voor mede-eigenaren om zo de definitieve fase van bouwen ook daadwerkelijk plaats te laten vinden. Er zijn nog diverse woningen in de aanbieding, in verschillende prijsklasse en natuurlijk met de mogelijkheid om met een van de architecten de eigen woning verder vorm te geven.

Heb je interesse in een duurzame woning die volledig voldoet aan jouw wensen en die past binnen de eigen financiële draagkracht, kom dan naar de Meet & Greet om in gesprek te gaan met een van de deelnemers of bestuursleden om meer te horen van het project.

Ook zal makelaardij de Keizer aanwezig zijn voor het geven van informatie over het kopen van een woning in het project.

Wanneer: woensdag 20 november tussen 18.00-19.30 uur

Waar: In de burgerzaal van het Gemeentehuis in Vianen, Voorstraat 30

Voor meer informatie, kijk op www.cposluiseiland.nl of reageer naar info@cposluiseiland.nl

Tags: No tags

Comments are closed.