inloopavond 1

Inloopavond Sluiseiland goed bezocht

Dinsdag 22 januari hield Smits Bouwbedrijf een inloopavond in het gemeentehuis om de plannen voor het zuidelijk deel van het Sluiseiland te presenteren. (paneel)

CPO Sluiseiland was hierbij ook aanwezig om de voortgang van ons project te laten zien.

We zitten nog in een vroeg stadium maar we konden al wel een eerste schetsontwerp laten zien. Leuk is dat zowel de eigen leden als veel bezoekers dinsdag heel enthousiast waren over deze eerste beelden.

De leden van CPO Sluiseiland zijn heel divers en hebben dus ook diverse wensen zoals herenhuizen met privé tuinen of woningen met collectieve tuin, kleinere of grotere appartementen met meer of minder buitenruimte, gezamenlijk te gebruiken ruimtes enz.

Het is de architect, die door CPO Sluiseiland is aangesteld, gelukt om een eerste schets te maken waarin deze wensen gerealiseerd kunnen worden.

Vol enthousiasme wordt er nu verder gewerkt aan het plan. Dit enthousiasme was ook te merken bij een aantal bezoekers op de inloopavond die zich wilde inschrijven.

Er is nog plaats voor nieuwe leden! Voor meer informatie en  aanmelden kun je  terecht op www.cposluiseiland.nl/aanmelden

Tags: No tags

Comments are closed.