DSC01503

Informatieavond goed bezocht

De informatieavond op 10 juli in de Prenter is goed bezocht. Er waren zo’n 25 belangstellenden voor het CPO project. Met behulp van een PowerPoint presentatie is uitleg gegeven hoe het project in elkaar steekt en welke woningen er op dit moment nog vrij zijn.

Een aantal woningen zijn uitgegeven aan de huidige leden en na goedkeuring van het structuurontwerp is de deur open gezet voor nieuwe leden. Hier stonden er al een aantal van op de inschrijflijst en zij krijgen nu stuk voor stuk de kans om lid te worden en hun keuze te bepalen. De eerste 2 op de lijst zijn inmiddels ook lid geworden en zo druppelt het project langzaamaan vol.

Bezoekers van de informatieavond die serieus belangstelling hebben is geadviseerd zo spoedig mogelijk, in te schrijven zodat hij/zij automatisch de eerstvolgende wordt op de inschrijflijst en dus als eerstvolgende de kans krijgt een keuze te maken.

Het was leuk om over de mogelijkheden die er zijn te vertellen, zoals een inpandige buitenruimte, een dakterras bij de herenhuizen, een directe toegang vanuit je woning op de begane grond naar de parkeergarage enz.

Tags: No tags

Comments are closed.