startbijeenkomst 31 mei

Geslaagde startbijeenkomst CPO

Voor ruim de helft van de maximaal 39 CPO woningen op Sluiseiland in Vianen hebben zich al huishoudens ingeschreven. Zij gaan hun eigen woning ontwerpen en ontwikkelen.

Donderdag 31 mei werd met deze inschrijvers het startschot voor CPO Sluiseiland gegeven met een startbijeenkomst. De deelnemers maakten kennis met hun toekomstige buren. Eerder hadden ze via een woonwensen enquête hun wensen en ideeën m.b.t. hun nieuwe woning kenbaar gemaakt. Tijdens de bijeenkomst werden deze ideeën aan de hand van moodboards en powerpoints toegelicht. Het was een inspirerende bijeenkomst. De groep is vastbesloten op Sluiseiland een mooi stukje Vianen te gaan neerzetten waarbij de deelnemers hun eigen woonwensen kunnen realiseren. Het was erg leuk om te zien dat er ondanks het feit dat iedereen zijn eigen ideeën heeft over zijn of haar ideale huis of appartement, er ook veel overeenkomsten zijn, bijvoorbeeld t.a.v. architectuur, metselwerk, materialen etc.

De belangstelling voor herenhuizen en appartementen is verdeeld, ongeveer 66% vraagt om een appartement. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor beide woningtypes.

Inschrijven voor CPO Sluiseiland om je eigen huis of appartement te ontwikkelen kan via het inschrijfformulier.

 

 

Tags: No tags

Comments are closed.