Wil jij ook je eigen woning ontwikkelen op Sluiseiland? Ben jij net zo enthousiast als de huidige leden?
En wil je deze uitdaging samen met ons aan?
Dan willen wij jou erbij hebben.

Schrijf je in!

Via het inschrijfformulier meld je je aan als geïnteresseerde in deelname en geef je je voorkeur voor een woning aan. Op het inschrijfformulier staan ook de geldende algemene bepalingen. De inschrijving is vrijblijvend tot aan het moment dat je besluit om definitief deel te nemen aan het project. Je krijgt 4 dagen om deze beslissing te nemen. Om in te kunnen schrijven dien je € 500,- inschrijfgeld over te maken en een financieringstoets in te leveren waaruit blijkt wat je maximale financieringscapaciteit is. Na ontvangst van formulier, inschrijfgeld en financieringstoets is je inschrijving compleet en ontvang je een bevestiging per mail van Urbannerdam.
Besluit je binnen die 4 dagen om geen deelnemer te worden, dan krijg € 400.- terug.

Je inschrijfformulier en de bijbehorende financieringstoets kun je sturen aan Urbannerdam via:

info@urbannerdam.nl

of per post naar Urbannerdam, Heemraadssingel 319, 3023 BG Rotterdam.

Nieuwe inschrijvers kunnen als deelnemer toegelaten worden, nadat voldaan is aan de financiële verplichting m.b.t. het lidmaatschap. Dit houdt in dat de plankosten, zoals ze tot dat moment zijn betaald door de leden, ook ingelegd zijn door het nieuwe lid.

Heb je vragen? Download de brochure of kijk op de FAQ pagina. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact op met Hans Vos via mail h.vos@urbannerdam.nl of Laura Weeber via l.weeber@urbannerdam.nl of via telefoonnummer 010 280 6444