Beschikbaarheid per 22-2-2020

10 herenhuizen

verkocht 6 –  onder optie 1 –  vrij 3

3 maisonnettes

verkocht 3 – onder optie 0 – vrij 0

26 appartementen

verkocht 21 – onder optie 3 – vrij 2

BG 22-02-2020 aangepast

Unieke stadswoningen in het plan

Onderstaand de indeling voor woning 10, evt. ook geschikt voor woning 8 en 9. Woning 10 (verkocht) heeft een tuin op het zuiden en woning 8 en 9 hebben een privé tuin van 4 meter, bij woning 8 gelegen op het maaiveld, en bij woning 9 gelegen op de parkeergarage en dus bereikbaar vanaf de 1e etage. De huizen hebben 4 etages en zijn ingedeeld met een woonkeuken op de begane grond, een woonkamer op de 1e etage en 2 etages met mogelijkheden voor slaap/werkruimte en badkamer. Woning 8 heeft de mogelijkheid voor gevelopeningen in de noordelijke muur, waardoor er extra lichtinval en uitzicht op het kanaal is.

Voorbeeld van een mogelijke indeling voor stadswoning 3 en 4. Er is een directe toegang te realiseren vanuit de parkeergarage naar je woning.

Ook is het mogelijk een inpandige buitenruimte te maken, op bv. de 1e of 2e verdieping, zodat je ‘s avonds lekker buiten in de zon kan zitten met uitzicht op de passantenhaven.

1e verd. 22-02-2020
Beschikbaar 2e 01-02-2020

De prijzen zijn voor een basiswoning incl. een basiskeuken- en badkamer en inclusief een parkeerplaats en berging in de onder gelegen parkeergarage. De mogelijkheid bestaat om een extra parkeerplaats te kopen.

Er zijn veel opties mogelijk m.b.t. indeling, buitenruimte inpandig of met een balkon, kozijnen, schuifpuien enz.

De appartementen liggen aan de trappenhuizen met liften tot in de parkeergarage.

Het is mogelijk om vanuit de maisonnette en een aantal herenhuizen directe toegang te krijgen tot de parkeergarage.

Heb je naar aanleiding van dit alles nog vragen, stel ze op info@cposluiseiland.nl en nodig jezelf uit voor een gesprek met een van de leden!